Отборите на Барселона и Хетафе играят при резултат 1:0 в мач

...
Отборите на Барселона и Хетафе играят при резултат 1:0 в мач
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Барселона - Хетафе 1:0, Педри откри

Отборите на Барселона и Хетафе играят при резултат 1:0  в мач от 18-ия кръг на Ла Лига. Двубоят на " Камп Ноу " стартира в 19:30, а на Gong.bg ще проследим най-интересните моменти от срещата.

Гостите от Хетафе шокираха каталунците още в 3-ата минута, когато Енес Юнал бе изведен самичък против Тер Стеген. Турският нападател не съумя да преодолее стражът на Барселона с удар по земята, а топката попадна в Борха Майорал, който я изпрати в опразнената врата на Барса. Радостта на Хетафе бе къса, защото прозвуча сигнал за засада и попадението на Майорал бе анулирано. 

В 7-ата минута Дембеле опитва изстрел от границата на наказателното, който бе отразен от Сориа с отличен плонж. Това бе първият удар на каталунците към вратата на Хетафе.

Десет минути по-късно Луис Мия също бе изведен самичък против Тер Стеген, откакто Хетафе лиши топката чисто в центъра на терена. Луис Мия стигна до наказателното поле на Барселона, само че се забави и бързо бе настигнат от няколко футболиста на каталунците, а по-късно топката му бе отнета. 

В 23-ата минута Ансу Фати получи пай пас в пеналтерията, след добър пробив на Гави отляво. Фати обаче не съумя да си спре топката добре и тя му избяга. Младият испанец не съумя да нанесе удар към вратата на Хетафе.

Хетафе несъмнено се прибра в личната си половина, позволявайки на Барселона да владее топката повече. Каталунците обаче изпитваха усложнения да пробият гъстата и добре проведена отбрана на гостите. 

Гави нанесе прецизен изстрел отвън наказателното поле в 30-ата минута, само че и той не тормози стража на Хетафе, който улови топката. 

LIVE / БАРСЕЛОНА - ХЕТАФЕ  1:0

Съставите на двата тима:

БАРСЕЛОНА: 1.   Тер Стеген, 20. Сержи Роберто, 23. Жул Кунде, 15. Кристенсен, 28. Балде, 5. Серхио Бускетс, 8. Педри, 30. Гави, 22. Рафиня, 7. Дембеле, 10. Ансу Фати 

Старши треньор: Шави Ернандес

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР